bus auto fiets
Menu

Aanbod

De Heerlijkheden: royaal wonen in een prachtige groene wijk

Stel je voor: heerlijk tot rust komen in je woning in een ruimtelijke en groene wijk. Volop leefruimte om je heen door de vele fraaie parkjes, waterpartijen en speelgelegenheden voor kinderen. Een fijne avondwandeling maken, je kinderen vrij en veilig buiten laten spelen: in De Heerlijkheden kan het! De wijk is autoluw, omdat het enige gemotoriseerde verkeer bestemmingsverkeer is. Hier wonen betekent dus echt tot rust komen.

Wegens de grote vraag zijn er 8 extra twee-onder-een-kapwoningen toegevoegd aan het plan. Voor alle woningen van De Heerlijkheden geldt: de bouw start gegarandeerd voor de zomer van 2020!

Type-C_HR.jpg
Interieur-Woning-Type-C-Cam-01-web.jpg
Type-B_LR.jpg

Volop keuze in woningtype

De woonwijk is ideaal, maar de woning zelf is natuurlijk net zo belangrijk. De royale twee-onder-een-kapwoningen van De Heerlijkheden bieden je volop woongenot en komen in veel verschillende uitstralingen. Zo kun jij de woning kiezen die helemaal past bij jouw smaak en wensen.

Zoals gezegd zijn de woningen erg ruim opgezet met een woonoppervlakte voor twee-onder-een-kapwoningen type C van 180 m² tot 192 m². Vergeleken met het gemiddelde woonoppervlakte van een twee-onder-één-kapwoning in Nederland (142 m2) bieden deze woningen je maar liefst 38 tot 50 extra vierkante meter! 

In de 360-graden afbeelding hieronder kan zien wat deze extra ruimte doet voor je woonbeleving en mogelijkheden qua inrichting. De 360-graden afbeelding is gebaseerd op een woning zonder uitbouw, de meeste woningen zijn dus nog ruimtelijker! 

Royaal & luxe

Twee-onder-een-kapwoning XL | type C

Zoek jij een royale droomwoning? Een plek waar je echt ál je woonwensen kunt verwezenlijken? Deze XL-woningen bieden je deze mogelijkheid, met maar liefst 180-192 m2 woonoppervlakte!

Je kinderen spelen zorgeloos in de wijk of in de achtertuin, terwijl jij heerlijk tot rust komt in je royale woonkamer. Altijd al gedroomd van die hobbykamer, een walk-in closet of een eigen kantoorruimte voor een dagje thuiswerken? Met deze woning is het allemaal mogelijk. En met twee parkeerplaatsen en een garage op eigen terrein zul jij nooit parkeerproblemen hebben. Als je hier woont, worden al je woondromen werkelijkheid!

Klik op jouw favoriete woning voor meer informatie.

Ruimtelijk & luxe

Twee-onder-een-kapwoning | type B

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze prachtige tweekapper? De mooie architectonische elementen in de voorgevel zorgen voor een bijzondere uitstraling en een fraai straatbeeld. ’s Avonds neem je samen de dag door terwijl je in de luxe woonkeuken kookt voor je gezin. Waar ga je eten: in de ruime en lichte woonkamer, of loop je naar buiten om in de zonrijke achtertuin van je maaltijd te genieten?

Klik op jouw favoriete woning voor meer informatie.

Meer informatie

Naar de kavelkaart!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog maar een paar woningen beschikbaar!

Nog maar een paar woningen beschikbaar!

Wil jij ook wonen in deze prachtige twee-onder-een-kapwoningen? Er zijn er nog maar een paar beschikbaar!

Naar het woningaanbod!