bus auto fiets
Menu

Aanbod

De Heerlijkheden: royaal wonen in een prachtige groene wijk

Stel je voor: heerlijk tot rust komen in je woning in een ruimtelijke en groene wijk. Volop leefruimte om je heen door de vele fraaie parkjes, waterpartijen en speelgelegenheden voor kinderen. Een fijne avondwandeling maken, je kinderen vrij en veilig buiten laten spelen: in De Heerlijkheden kan het! De wijk is autoluw, omdat het enige gemotoriseerde verkeer bestemmingsverkeer is. Hier wonen betekent dus echt tot rust komen.

Wegens succes: nieuwe woningen!
Omdat de eerste 20 twee-onder-een-kapwoningen al zijn verkocht, zijn er 8 extra twee-onder-een-kapwoningen toegevoegd aan het plan. Voor alle woningen van De Heerlijkheden geldt dat de bouw al is gestart! Je hoeft dus niet lang te wachten op de oplevering van jouw nieuwe woning!

De-Vijf-Heren-Interieur-Woning-16-17-Cam-01-nieuw.jpg
Leerdam broekgraaf twee-onder-een-kapwoning XL alle types.jpg
De-Vijf-Heren-Interieur-Woning-16-17-Cam-02-nieuw.jpg

Bekijk de woningen op de kavelkaart

Woningaanbod

Nu met nóg meer ruimte!

Bij de nieuw toegevoegde woningen zijn er standaard een aantal opties toegevoegd, waarvan we merkten dat ze bij de eerste woningen (bijna) altijd gekozen werden. Denk aan een uitbouw van 2,40 meter, waardoor je extra veel ruimte hebt! Om je een idee te geven van de extra ruimte die de uitbouw biedt, zie je hieronder twee beelden ter vergelijking.

Volop keuze in woningtype

De woonwijk is ideaal, maar de woning zelf is natuurlijk net zo belangrijk. De royale twee-onder-een-kapwoningen van De Heerlijkheden bieden je volop woongenot en komen in veel verschillende uitstralingen. Zo kun jij de woning kiezen die helemaal past bij jouw smaak en wensen.

Zoals gezegd zijn de nieuw toegevoegde woningen erg ruim opgezet, met een woonoppervlakte van 182 m²Vergeleken met het gemiddelde woonoppervlakte van een twee-onder-één-kapwoning in Nederland (142 m2) bieden deze woningen je maar liefst 38 extra vierkante meter! 

In de 360-graden afbeelding hieronder kan zien wat deze extra ruimte doet voor je woonbeleving en mogelijkheden qua inrichting.

Royaal & luxe

Twee-onder-een-kapwoning XL | type C

Zoek jij een royale droomwoning? Een plek waar je echt ál je woonwensen kunt verwezenlijken? Deze XL-woningen bieden je deze mogelijkheid, met maar liefst 182 m2 woonoppervlakte!

Je kinderen spelen zorgeloos in de wijk of in de achtertuin, terwijl jij heerlijk tot rust komt in je royale woonkamer. Altijd al gedroomd van die hobbykamer, een walk-in closet of een eigen kantoorruimte voor een dagje thuiswerken? Met deze woning is het allemaal mogelijk. En met twee parkeerplaatsen en een garage op eigen terrein zul jij nooit parkeerproblemen hebben. Als je hier woont, worden al je woondromen werkelijkheid!

Klik op jouw favoriete woning voor meer informatie.

Meer informatie

Naar de kavelkaart!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nieuwe woningen in aantocht!

Nieuwe woningen in aantocht!

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Bekijk het woningaanbod en geef je voorkeuren door!

Bekijk het woningaanbod!