bus auto fiets
Menu

De Vijf Heeren: prachtig wonen in de buurt van Utrecht en Nieuwegein

Nieuwbouwproject De Vijf Heeren heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als jonge, populaire en groene wijk waar het heerlijk wonen is. Je wordt hier omringd door natuur, de gezellige vestingsstad Leerdam ligt om de hoek én grotere steden zoals Nieuwegein en Utrecht liggen in de buurt. Niet verwonderlijk dat veel mensen uit die regio zich vestigen in De Vijf Heeren.

De Vijf Heeren ligt in de wijk Broekgraaf, gunstig gelegen aan de rand van Leerdam. Als je hier woont, dan loop je zo de natuur in én ben je binnen no-time in de gezellige binnenstad van Leerdam. Ook de ligging ten opzichte van grotere steden zoals Utrecht en Nieuwegein is gunstig. Met de auto ben je hier al binnen een half uur. Niet vreemd dus dat er veel mensen in De Vijf Heeren wonen die in Utrecht of Nieuwegein werken of die graag het stadsleven in de buurt hebben! Hiernaast zie je wat enkele kersverse kopers hierover zeggen. 

Aan het nieuwste deelplan van De Vijf Heeren – De Heerlijkheden – zijn onlangs weer 8 prachtige twee-onder-een-kapwoningen toegevoegd. Ook komt er nog een deelplan aan waarbij de nadruk zal liggen op hoekwoningen en tussenwoningen. Zie jij jezelf ook wel wonen op deze toplocatie? Lees dan zeker verder!

“Leerdam is maar 25 minuten rijden van Utrecht en toch is het er heerlijk rustig met alle voorzieningen in de buurt”

 

Type-C_HR.jpg
Interieur-Woning-Type-C-Cam-01-web.jpg
Type-B_LR.jpg

De Vijf Heeren

Rust, natuur en kindvriendelijk

In de wijk is veel aandacht voor groengebieden en waterpartijen. Hierdoor ervaar je volop rust en ruimte. Dit wordt versterkt door de ruimtelijke opzet van de wijk: om de woningen heen is veel ruimte, zodat je geniet van je eigen stukje paradijs op aarde. De verschillende woonbuurtjes hebben hun eigen sfeer. Bovendien zorgen de vele speelpleintjes en het weinige autoverkeer ervoor dat het een kindvriendelijke wijk is.

Qua voorzieningen is De Vijf Heeren echt een toplocatie voor gezinnen, bijvoorbeeld qua scholen en de natuurrijke omgeving. In dit artikel lees je wat twee jonge ouders die onlangs een woning hebben gekocht in De Vijf Heeren hierover zeggen. Hieronder alvast een quote uit het artikel:

 

"De scholen zijn op loopafstand, het is veilig om lekker buiten te spelen en we kunnen er samen op uit om te genieten in de natuur."

Meer informatie?

Bekijk het woningaanbod!