bus auto fiets
Menu

Technische verkoopstukken

Op deze pagina kun je de brochure, prijslijst, extra brochures en technische verkoopstukken downloaden. De algemene brochure en prijslijst zijn hieronder te downloaden, daarna zijn de materialen verdeeld per woningtype (tussen- en hoekwoningen en hoekwoningen XL).

Brochure en prijslijst

Tussen- en hoekwoningen: brochures en extra informatie

Tussen- en hoekwoningen: extra informatie

Hieronder vind je verschillende brochures voor de tussenwoningen en hoekwoningen. Het zijn soms grote bestanden, dus wij raden aan deze alleen te downloaden met wifi. 

Tijdens de gesprekken met de makelaar volgt uiteraard de volledige informatie. Als er informatie is die je eerder wilt inzien, dan kun je dit aanvragen via contact.

Brochures en optielijsten

Benieuwd naar de afmetingen?

Tussen- en hoekwoningen: plattegronden, gevels en doorsneden

Via de links hiernaast kun je de verkooptekeningen downloaden, waarop je alle afmetingen ziet. Ook zie je ook per bouwnummer hoe de gevels eruitzien. Daarnaast zijn ook de optieplattegronden, gevels en doorsneden te zien. De bestanden kunnen groot zijn, dus we raden je aan de bestanden te downloaden met wifi. Wil je de opgewerkte sfeerplattegronden bekijken, ga dan naar het woningaanbod!

Hoekwoningen XL: brochures en extra informatie

Hoekwoningen XL: extra informatie

Hieronder vind je de overige brochures en optielijsten voor de hoekwoningen XL. Het zijn grote bestanden, dus wij raden aan deze alleen te downloaden met wifi.

Tijdens de gesprekken met de makelaar volgt uiteraard de volledige informatie. Als er informatie is die je eerder wilt inzien, dan kun je dit aanvragen via contact.

Brochures en optielijsten

Hoe gaat jouw droomwoning eruitzien?

Hoekwoningen XL: plattegronden, gevels en doorsneden

Via de links hiernaast kun je de verkooptekeningen downloaden, waarop alle afmetingen te zien zijn. Daarnaast zie je ook per bouwnummer hoe de gevels eruitzien. De plattegronden zijn soms wat lastig te lezen, hiervoor zijn de sfeerplattegronden gemaakt die je per woningtype kan bekijken via het woningaanbod. Mocht je een woning toegewezen krijgen, dan ga je samen met de makelaar en de kopersbegeleider alle verkoopstukken bekijken.