bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Wonen in het beste van twee werelden.. Tussen stad en platteland. 

Broekgraaf is goed en snel bereikbaar met zowel de auto als de fiets. De ligging is zeer fraai, op korte afstand van het gezellige centrum van Leerdam, maar met volop leefruimte om je heen.

Fase 1
EK 0805
EK 0807
Leerdam Lr 3649
Leerdam Lr 3645
Leerdam Lr 3731
Leerdam Lr 3639
Leerdam Lr 3617
De_Vijf_Heeren_omg2
EK 0811

Over het nieuwbouwproject

Na het succesvolle 1e en 2e deelplan volgt in de populaire woonwijk Broekgraaf nu deelplan 3. In dit deelplan worden luxe afgewerkte rij- en hoekwoningen ontwikkelt met een gevarieerd geveltype, wat bijdraagt aan een speels en aantrekkelijk straatbeeld. De fraaie en ruime woningen liggen in het middelste deel van het plangebied en bieden diverse uitbouwmogelijkheden. Alle woningen worden standaard afgewerkt met complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk. 

  • Omgeving

    Wie voor wonen in Broekgraaf kiest, geniet van al het moois dat het Groene Hart te bieden heeft. Fraaie polders, volop natuur met uitgestrekte weilanden en een waterrijk gebied met volop mogelijkheden voor pleziervaart. Door de ideale ligging ten opzichte van de pittoreske binnenstad, geniet je daarnaast net zo eenvoudig van al het moois dat vestingstad Leerdam te bieden heeft! Want ook op gebied van cultuur, horeca, evenementen en kunst is er in deze gezellige stad veel te beleven. 

  • Wat zit er in de buurt

    Leerdam is dé glasstad van Nederland. En wie kent de stad niet van de beroemde gatenkaas? Het mag duidelijk zijn: vestingstad Leerdam (20.000 inwoners) is niet zomaar een stip op de kaart! Er is veel te beleven voor wie van kunst en cultuur, natuur en evenementen houdt. Het Groene Hart ligt om de hoek, en helemaal voor wie in Broekgraaf gaat wonen. En ook het gezellige, historische centrum is een aanrader!  • Wie worden je buren

    Door het vele groen en het water dat dwars door de wijk meandert, ervaar je rust en ruimte. Dit wordt versterkt door de ruime opzet van de wijk: de huizen staan niet bovenop elkaar. En de verschillende woonbuurtjes in de wijk, met elk hun eigen sfeer, rondom pleintjes, zorgen voor levendigheid. Broekgraaf wordt zo een plek waar je je buren kent en waar mensen elkaar gedag zeggen. Een unieke plek om te wonen, te léven. Om op te groeien voor kinderen!