bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De Jonkheren nu in verkoop!

14 september 2021

Het is zover: de woningen van De Jonkheren zijn in verkoop! Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige woningen? Mis je kans dan niet en schrijf je snel in.

Zo schrijf jij je in
Je kunt op de aanbodpagina de woningen bekijken en jouw favoriet(en) bepalen. Heb jij jouw voorkeuren al doorgegeven? Dan staan deze al gereed in je accountomgeving. Je kunt deze uiteraard nog aanpassen naar wens.

Om je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur, kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen en ontvang je een bevestiging.

De inschrijfperiode loopt tot en met volgende week zondag 26 september. Wacht dus niet te lang met inschrijven! Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk woensdag 29 september of er een woning aan jou is toegewezen.

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Via de downloadpagina kun je de verkoopbrochure, keuken-, sanitair- en zonnepanelenbrochure, prijslijst, koperskeuzelijst en technische verkoopstukken downloaden. Op deze pagina lees je wat er standaard inbegrepen zit in de koopsom.

Goed om te weten: alle woningen worden opgeleverd met een luxe, complete badkamer en toiletruimte. De keukens worden casco opgeleverd, zodat je deze naar eigen smaak kunt vormgeven. Bij de rij- en hoekwoningen (type B en C) ontvang je hiervoor een keukencheque ter waarde van € 699,- en bij de hoekwoningen XL (type A) een keukencheque van € 1.500,- die je kunt verzilveren bij woonbelevingscentrum LIV.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan kun je via de contactpagina contact opnemen met de makelaar via telefoon of het contactformulier. Je kunt je vraag ook stellen via de 'Mijn chat'-functie binnen je accountomgeving.