bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Klaar voor de start verkoop volgende week?

9 september 2021

Zoals onlangs aangekondigd, start de verkoop van De Jonkheren volgende week dinsdag 14 september om 12.00 uur. In dit artikel lees je meer over het inschrijfproces, zodat je straks helemaal klaar bent voor de start verkoop!

Eenvoudig digitaal inschrijven
Vanaf volgende week dinsdag om 12.00 uur staat alle woninginformatie online. Denk aan de verkoopbrochure, technische omschrijving, optielijsten en de definitieve VON-prijzen van de 2 hoekwoningen XL (de overige woningen hebben een VON-prijs van € 255.000,-). Je kunt op je gemak alle informatie doornemen en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen.

Zodra je weet op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, log je in op je persoonlijke accountomgeving. In enkele stappen geef je door op welke woning(en) jij je wilt inschrijven en vul je de benodigde NAW- en financiële gegevens. Beschik je over een financieringsbelofte, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. Tot slot onderteken je de inschrijving digitaal en verzend je deze. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw inschrijving.

Dit kun je verwachten
Volgende week dinsdag om 12.00 uur versturen we ter herinnering een nieuwsbrief om te laten weten dat de verkoop is gestart. In die nieuwsbrief lees je ook tot wanneer de inschrijfperiode loopt, op welke dag de makelaar laat weten of er een woning aan jou is toegewezen en wanneer de digitale optantenavond plaatsvindt. Leidt jouw inschrijving tot een optie op een woning, dan ontvang je tijdens de optantenavond meer informatie over het verdere proces en kun je jouw vragen stellen.