bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Meer over De Jonkheren!

15 december 2020

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van het nieuwe deelplan De Jonkheren. Hieronder lees je meer over de woningen en de verwachte planning!

Nieuw deelplan: De Jonkheren!
Met De Jonkheren realiseren we 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. De eerste woningschetsen staan nu online! Deze schetsen geven je een goed beeld van de fraaie hedendaagse uitstraling van de woningen én van de ruimtelijke opzet van de wijk.

Qua prijs liggen de woningen van De Jonkheren lager dan bij de vorige deelplannen van De Vijf Heeren: 16 van de 18 woningen hebben een VON-prijs van € 255.000,-. Alleen de 2 XL-hoekwoningen liggen hier boven. De verwachting is dat de verkoop einde eerste kwartaal / begin tweede kwartaal 2021 van start gaat. In de loop van volgend jaar kunnen we een concretere planning met je delen.

De Heerlijkheden verkocht
Alle woningen van deelplan De Heerlijkheden zijn inmiddels verkocht, op één woning na die onder optie staat: fijn dat we met deze woningen Leerdam nóg een stukje mooier kunnen maken! De bouw van De Heerlijkheden is inmiddels in volle gang en de verwachte oplevering van de woningen staat gepland voor het derde kwartaal van 2021.

Meer over De Jonkheren!