bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe kavelkaart van De Jonkheren

6 juli 2021

Wil jij een goed beeld krijgen van de ligging van De Jonkheren? Op de nieuwe kavelkaart hieronder zie je de ligging van de 18 woningen en het groene, ruimtelijke karakter van de wijk.

De nieuwe kavelkaart
Op de vorige kavelkaart zag je de ligging van De Jonkheren als fase binnen het plan De Vijf Heeren. De nieuwe kavelkaart hieronder toont de ligging van de woningen in meer detail, waarbij ook het vele groen en het water in de wijk goed terug is te zien. De 3 woningtypes zoals zichtbaar op de kavelkaart zijn:

2 hoekwoningen XL (type A) met een gebruiksoppervlakte van ca. 117 m2
12 tussenwoningen (type B) met een gebruiksoppervlakte van ca. 90 m2
4 hoekwoningen (type C) met een gebruiksoppervlakte van ca. 90 m2

Je hypotheek helder?
Zoals eerder aangegeven, hebben de hoekwoningen en tussenwoningen een VON-prijs van € 255.000,-. De VON-prijs van de 2 hoekwoningen XL kunnen we in aanloop naar de start verkoop – naar verwachting in september – met je delen.

Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is? Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Ook kun je een zogenoemde ‘hypotheekbelofte’ of ‘financieringsbelofte’ aanvragen, die je straks na de start verkoop kunt meesturen bij je digitale inschrijving. Wil je niet voor onnodige verrassingen komen te staan na een eventuele woningtoewijzing, vraag dan de hypotheekbelofte/financieringsbelofte aan zodat duidelijk is dat jij de woning met deze VON-prijs kunt financieren.

Onderdeel van het LIV-concept dat betrokken is bij De Jonkheren is LIV Hypotheken. Klik hieronder om meer te lezen en voor het aanvragen van een vrijblijvend hypotheekgesprek en de Financierings Belofte van LIV Hypotheken.

LIV Hypotheken