bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningen in aantocht!

22 juli 2020

Nu er nog maar enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar zijn bij deelfase De Heerlijkheden gaan we doorpakken met de nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren: De Jonkheren!

Wat kun je verwachten?
Met De Jonkheren komen er 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen bij, met een fraaie uitstraling die afgestemd is op de omgeving. Hiermee voorzien we in de grote vraag naar rijwoningen in de regio. Dat er veel vraag is naar nieuwe woningen in Leerdam (en de gehele provincie Utrecht) is te lezen in dit artikel. Op de tweede foto in het artikel is goed te zien dat de bouwplaats voor de woningen van De Heerlijkheden er netjes voorbereid bij ligt. Volgende maand zullen de eerste palen worden geslagen!

Naar verwachting gaan de woningen van De Jonkheren in het eerste kwartaal van volgend jaar in verkoop. Wil je hier over op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

Er staat nu nog niet veel informatie over deze woningen op de website. De komende periode kunnen we steeds meer informatie over woningen met je delen. Voor nu willen we je een fijne, gezonde en zonnige zomervakantie wensen!

Woningen van De Heerlijkheden!