bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ruim wonen in omgeving Utrecht-Nieuwegein?

16 april 2020

Dat kan in de woningen van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in Leerdam! We spraken met de kersverse kopers Burcu en Ufuk uit Utrecht en vroegen hen waarom zij kiezen voor wonen in De Vijf Heeren.

Supergave twee-onder-een-kapwoningen
Burcu en Ufuk wonen op dit moment in Utrecht en dat drukke stadsleven beviel altijd prima. Totdat ze de ouders werden van hun eerste kindje en toch wat rustiger wilde gaan wonen. In hun zoektocht naar een geschikte woning kwamen ze uit in Leerdam. “Leerdam is maar 25 minuten rijden van Utrecht en toch is het er heerlijk rustig met alle voorzieningen in de buurt”, vertelt Burcu. “Het leuke aan De Vijf Heeren is dat het echt supergave twee-onder-een-kapwoningen zijn met een zeer ruime woonkamer en tuin. Dat was voor ons het grootste pluspunt. Daarnaast hebben alle woningen uit het project een ander design en een andere kleur, waardoor je ook echt een unieke verzameling van woningen krijgt in de wijk. En de mogelijkheden om de woning aan te passen aan je eigen wensen zijn eindeloos. Je kunt de grootte van je woning aanpassen, kiezen voor een uitbouw, een unieke keuken- of slaapkamerindeling, de garage of berging isoleren et cetera. Er is heel veel mogelijk”.

De Vijf Heeren - Afbeelding 2.jpg

15 minuten rijden vanuit Nieuwegein
Ook de keuze voor Leerdam heeft meegespeeld bij de aankoop van een woning in nieuwbouwproject De Vijf Heeren. Burcu reist veel voor haar baan, maar werkt ook regelmatig vanuit huis. “De berging wordt geïsoleerd en dat wordt mijn werkruimte”, vertelt Burcu. “En mijn man Ufuk werkt in Nieuwegein en dat is met de auto maar 15 minuten rijden. Voor ons een ideale combinatie dus. En ook onze dochter heeft natuurlijk een belangrijke rol gespeeld in waarom we kiezen voor wonen in De Vijf Heeren. De scholen zijn op loofafstand, het is veilig om lekker buiten te spelen en we kunnen er samen op uit om te genieten in de natuur. Allemaal pluspunten en we kijken er erg naar uit om er te gaan wonen”, aldus Burcu.

Wil jij ook wonen in De Vijf Heeren? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar 6 twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar!

Naar het woningaanbod