bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over De Jonkheren en de nieuwe fase

17 februari 2022

In dit artikel geven we je een update over de status van De Jonkheren. Ook vertellen we je meer over de nieuwe fase van De Vijf Heeren, waarmee er fraaie nieuwe woningen bij komen in de wijk Broekgraaf in Leerdam.

Start bouw De Jonkheren nadert
De voorbereidingen voor de start bouw van De Jonkheren zijn in volle gang. Naar verwachting starten de bouwwerkzaamheden eind april. Alle woningen krijgen een bijzonder glaselement in de gevel, als verwijzing naar Leerdam als glasstad.

In de loop van maart ontvangen de toekomstige bewoners de zogenoemde 'Hoerabrief'. Deze brief dankt zijn feestelijke naam aan het feit dat hierin wordt vermeld dat aan alle opschortende voorwaarden is voldaan en dat de nieuwe bewoners de uitnodiging van de notaris kunnen verwachten voor het tekenen van de leveringsakte eind maart. Een bijzonder moment!

De nieuwe fase van De Vijf Heeren
Momenteel is de volgende fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in voorbereiding. De woningen van deze fase worden ontwikkeld en verkocht door Gebroeders Blokland. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan je e-mailadres naar wonen@gebroedersblokland.nl onder vermelding van 'Broekgraafzone Leerdam'. Je ontvangt dan een e-mail zodra het mogelijk is om je aan te melden op de projectwebsite.

Meer lezen over Broekgraaf en het laatste nieuws over deze gezellige wijk? Neem dan eens een kijkje op de website van Broekgraaf!

Naar de website van Broekgraaf