bus auto fiets
Menu

Over De Vijf Heeren

Wil jij wonen in Broekgraaf, één van de mooiste wijken van Leerdam? Dan kan je bij De Jonkheren - de nieuwste fase van De Vijf Heeren - jouw nieuwe droomwoning vinden!

De Jonkheren in aantocht

Het succes van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in de jonge en groene nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Sinds 2015 heeft nieuwbouwproject De Vijf Heeren zich ontwikkeld als één van de fijnste plekken van Leerdam om te wonen.

Met de nieuwe fase De Jonkheren komen er 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen bij, met stuk voor stuk een mooie moderne uitstraling. 16 van de 18 woningen hebben een maximale VON-prijs van € 255.000,-. Alleen de 2 XL-hoekwoningen liggen hier boven. De woningen gaan richting het eind van de zomer (naar verwachting in september) in verkoop, een actuele planning volgt binnenkort.

Blijf op de hoogte van De Jonkheren

Schrijf je in
De Jonkheren: gunstig gelegen

De Jonkheren: gunstig gelegen

De Jonkheren komt gunstig te liggen aan de rand van de ruimtelijk opgezette wijk. Hierdoor geniet je volop van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op water en groen.

De Jonkheren ligt ook gunstig ten opzichte van de fraaie en gezellige binnenstad van Leerdam. Zo geniet je naast de mooie natuur ook net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad Leerdam te bieden heeft!

Meer over De Jonkheren

Wil je niks missen?

Schrijf je dan in!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nieuwe woningen in aantocht!

Nieuwe woningen in aantocht!

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Bekijk het woningaanbod en geef je voorkeuren door!

Bekijk het woningaanbod!