bus auto fiets
Menu

Over De Vijf Heeren

Nieuwbouwproject De Vijf Heeren ligt in Broekgraaf, één van de mooiste wijken van Leerdam. De woningen van De Jonkheren - de nieuwste fase - zijn inmiddels verkocht. 

De nieuwste fase

Momenteel is de volgende fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in voorbereiding. De woningen van deze fase worden ontwikkeld en verkocht door Gebroeders Blokland. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan je e-mailadres naar wonen@gebroedersblokland.nl onder vermelding van 'Broekgraafzone Leerdam'. Je ontvangt dan een e-mail zodra het mogelijk is om je aan te melden op de projectwebsite.

Meer lezen over Broekgraaf en het laatste nieuws over deze gezellige wijk? Neem dan eens een kijkje op de website van Broekgraaf!

Blijf op de hoogte van De Jonkheren

de vijf heeren leerdam - de jonkheren header.jpg

De Jonkheren: gunstig gelegen

De Jonkheren komt gunstig te liggen aan de rand van de ruimtelijk opgezette wijk. Hierdoor geniet je volop van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op water en groen.

De Jonkheren ligt ook gunstig ten opzichte van de fraaie en gezellige binnenstad van Leerdam. Zo geniet je naast de mooie natuur ook net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad Leerdam te bieden heeft!

Meer over De Jonkheren

Wil je niks missen?