bus auto fiets
Menu

Over De Vijf Heeren

Nieuwbouwproject De Vijf Heeren ligt in Broekgraaf, één van de mooiste wijken van Leerdam. De woningen van De Jonkheren - de nieuwste fase - zijn inmiddels verkocht. 

De Jonkheren

De woningen van de fase 'De Jonkheren'  zijn ontwikkeld en verkocht door Gebroeders Blokland. De woningen komen in de wijk Broekgraaf. Meer lezen over Broekgraaf en het laatste nieuws over deze gezellige wijk? Neem dan eens een kijkje op de website van Broekgraaf!

De bouw van de woningen is inmiddels is een ver gevorderd stadium. Medio 2022 hebben we samen met de toekomstige bewoners de start bouw gevierd. 

Blijf op de hoogte van De Jonkheren

de vijf heeren leerdam - de jonkheren header.jpg

De Jonkheren: gunstig gelegen

De Jonkheren ligt gunstig gelegen aan de rand van de ruimtelijk opgezette wijk. Hierdoor geniet je volop van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op water en groen.

De Jonkheren ligt ook gunstig ten opzichte van de fraaie en gezellige binnenstad van Leerdam. Zo geniet je naast de mooie natuur ook net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad Leerdam te bieden heeft!