bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject De Vijf Heeren

Wil jij wonen in een van de mooiste wijken van Leerdam? Dan kan je bij De Heerlijkheden van het nieuwbouwproject De Vijf Heeren jouw nieuwe huis vinden. 

Nieuwbouwproject De Vijf Heeren

De naam van het project 'De Vijf Heeren' is gebaseerd op de naam Vijfheerenlanden. Deze naam is ontstaan in de 15e eeuw toen dit gebied onder vijf heren kwam te staan. Deze vijf heren bestuurde het gebied en werden Heerlijkheden genoemd. De vijfde fase van dit project is dan ook 'De Heerlijkheden' gedoopt. 

Het succes van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in de jonge, populaire en groene nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Sinds 2015 is nieuwbouwproject De Vijf Heeren zich aan het ontwikkelen als een van de fijnste plekken van Leerdam om te wonen.  

De Heerlijkheden

De Heerlijkheden

In het najaar gaat de nieuwste fase van de Vijf Heeren in verkoop, genaamd De Heerlijkheden. Deze fase bestaat uit maar liefst 32 twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien zoals een parkeerplaats op eigen terrein, een moderne garage, een ruim kavel en gasloos!

Ook de wijk zelf is fijn wonen. Broekgraaf ligt in het groen hart en aan de rand van Leerdam. En de nieuwbouwwoningen van De Heerlijkheden liggen weer gunstig gelegen in deze wijk. Vanuit jouw nieuwe woning loop je zo de natuur in, maar kan je ook binnen no-time genieten van de gezellige binnenstad. 

Lees meer over de locatie

Blijf op de hoogte van de Heerlijkheden

Schrijf je in

De woningen

De nieuwbouwwoningen in De Vijf Heeren zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit, comfort en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen. Zo zijn er ook veel goede scholen in de omgeving en zijn er gezellig winkelstraatjes te vinden met daarin leuke kroegjes en unieke restaurants, voor ieder wat wils dus! 

De Heerlijkheden bestaat uit 3 woningtypes. Deze woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst en van alle gemakken voorzien. 

Vrijstaande woning

Prachtige en ruime vrijstaande woning (720m³), gunstig gelegen aan het uiteinde van De Heerlijkheden

Oppervlakte ca. 179 m2

Twee-onder-een-kapwoning

Ruime twee-onder-een-kapwoningen (550 m³) die allemaal een eigen uitstraling krijgen door het gebruik van verschillende kleuren baksteen.

Oppervlakte ca. 140 m2

Twee-onder-een-kapwoning XL

Ook de XL twee-onder-een-kapwoningen(650 m³) zijn van alle gemakken voorzien. Het grote verschil is dat ze nog wat ruimer opgezet zijn en naast het gebruik van verschillende kleuren stenen ook de architectuur steeds weer uniek is.

Oppervlakte ca. 170 m2

Wil je niks missen?

Schrijf je dan in!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte