bus auto fiets
Menu

Over De Vijf Heeren

Nieuwbouwproject De Vijf Heeren ligt in Broekgraaf, één van de mooiste wijken van Leerdam. De woningen van De Jonkheren - de nieuwste fase - staan inmiddels onder optie of zijn verkocht. 

De Jonkheren: alle woningen onder optie of verkocht

Het succes van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in de jonge en groene nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Sinds 2015 heeft nieuwbouwproject De Vijf Heeren zich ontwikkeld als één van de fijnste plekken van Leerdam om te wonen.

Met de nieuwe fase De Jonkheren komen er 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen bij, met stuk voor stuk een mooie moderne uitstraling. 16 van de 18 woningen hebben een VON-prijs van € 255.000,-. Alleen de 2 XL-hoekwoningen - met extra woonoppervlak, perceeloppervlak, een garage en parkeerplek op eigen terrein - liggen hier boven.

Blijf op de hoogte van De Jonkheren

Schrijf je in
de vijf heeren leerdam - de jonkheren header.jpg

De Jonkheren: gunstig gelegen

De Jonkheren komt gunstig te liggen aan de rand van de ruimtelijk opgezette wijk. Hierdoor geniet je volop van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op water en groen.

De Jonkheren ligt ook gunstig ten opzichte van de fraaie en gezellige binnenstad van Leerdam. Zo geniet je naast de mooie natuur ook net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad Leerdam te bieden heeft!

Meer over De Jonkheren

Wil je niks missen?

Schrijf je dan in!