bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject De Vijf Heeren

Wil jij wonen in een Broekgraaf, één van de mooiste wijken van Leerdam? Dan kan je bij De Heerlijkheden van het nieuwbouwproject De Vijf Heeren jouw nieuwe huis vinden. 

Nieuwbouwproject De Vijf Heeren

De naam van het project 'De Vijf Heeren' is gebaseerd op de naam Vijfheerenlanden. Deze naam is ontstaan in de 15e eeuw toen dit gebied onder vijf heren kwam te staan. Deze vijf heren bestuurden het gebied en werden Heerlijkheden genoemd. De vijfde fase van dit project is dan ook 'De Heerlijkheden' gedoopt. 

Het succes van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in de jonge, populaire en groene nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Sinds 2015 is nieuwbouwproject De Vijf Heeren zich aan het ontwikkelen als een van de fijnste plekken van Leerdam om te wonen.  

Benieuwd naar de voordelen van nieuwbouw?

Klik hier!
De Heerlijkheden

De Heerlijkheden

De nieuwste fase van de Vijf Heeren is in verkoop gegaan, genaamd De Heerlijkheden. Het eerste deel bestond uit maar liefst 28 twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning. Er was zoveel vraag naar de woningen, dat is gekozen om nieuwe woningen toe te voegen, namelijk nog 8 extra twee-onder-een-kapwoningen! Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien zoals een parkeerplaats op eigen terrein, een moderne garage, een ruim kavel en gasloos! 

Ook in de wijk zelf is het fijn wonen. Broekgraaf ligt in het groen hart en aan de rand van Leerdam. En de nieuwbouwwoningen van De Heerlijkheden liggen weer gunstig gelegen in deze wijk. Vanuit jouw nieuwe woning loop je zo de natuur in, maar kan je ook binnen no-time genieten van de gezellige binnenstad. 

Bekijk de woningen

Blijf op de hoogte van de Heerlijkheden

Schrijf je in

De woningen

De nieuwbouwwoningen in De Vijf Heeren zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit, comfort en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met alle ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen. Zo zijn er ook veel goede scholen in de omgeving en zijn er gezellig winkelstraatjes te vinden met leuke kroegjes en unieke restaurants, voor ieder wat wils dus! 

De Heerlijkheden bestaat uit een paar woningtypes. Deze woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst en van alle gemakken voorzien. Geef voor 18 oktober je voorkeuren door via de woningtypes en krijg voorrang bij de uiteindelijke toewijzing van de woningen.  

Wil je niks missen?

Schrijf je dan in!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog maar een paar woningen beschikbaar!

Nog maar een paar woningen beschikbaar!

Wil jij ook wonen in deze prachtige twee-onder-een-kapwoningen? Er zijn er nog maar een paar beschikbaar!

Naar het woningaanbod!