bus auto fiets
Menu

De Heerlijkheden

De Heerlijkheden is een fase uit het project De Vijf Heeren.  Deze fase bestaat uit maar liefst 28 twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning. Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien zoals een parkeerplaats op eigen terrein, een moderne garage, een ruim kavel en gasloos! Inmiddels zijn alle woningen uit deze fase verkocht! 

De woningen van de Heerlijkheden

De nieuwbouwwoningen in De Vijf Heeren zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit, comfort en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen. Zo zijn er ook veel goede scholen in de omgeving en zijn er gezellig winkelstraatjes te vinden met leuke kroegjes en unieke restaurants, voor ieder wat wils dus! 

De Heerlijkheden bestaat uit 3 woningtypes. Deze woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst en van alle gemakken voorzien. 

Bekijk de nieuwste fase van De Vijf Heeren!

De Jonkheren
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nieuwe woningen in aantocht!

Nieuwe woningen in aantocht!

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Klik hieronder om meer te lezen over de woningen en de verwachte planning.

Meer over De Jonkheren