bus auto fiets
Menu

Oktober 2019 gaat de nieuwste fase van De Vijf Heeren in verkoop, genaamd De Heerlijkheden. Deze fase bestaat uit maar liefst 28 twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning. Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien zoals een parkeerplaats op eigen terrein, een moderne garage, een ruim kavel en gasloos!

De Heerlijkheden

In de afgelopen jaren zijn er mensen uit Leerdam zelf komen wonen, maar ook mensen uit de omgeving zoals Gorinchem, Nieuwegein en Utrecht. De Vijf Heeren is dan ook uitgegroeid tot een diverse wijk met een mooie uitstraling met ruimte en comfort als belangrijkste uitgangspunten. Ben jij toe aan de volgende stap? Als jij op zoekt bent naar een wijk met ruimte en comfort waar je jouw kinderen kan laten opgroeien, dan is de Heerlijkheden perfect voor jou! 

We zullen in de komende maanden steeds meer informatie plaatsen op de website. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Planning

  • Tot 10 oktober: voorkeuren doorgeven (als je dit doet krijg je voorrang bij de toewijzing)

    Tot 10 oktober: voorkeuren doorgeven (als je dit doet krijg je voorrang bij de toewijzing)

  • Oktober 2019: start verkoop

    Oktober 2019: start verkoop

  • November 2019: toewijzing woningen

    November 2019: toewijzing woningen

Wil je niks missen van dit project?

Schrijf je in!

De woningen van de Heerlijkheden

De nieuwbouwwoningen in De Vijf Heeren zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit, comfort en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen. Zo zijn er ook veel goede scholen in de omgeving en zijn er gezellig winkelstraatjes te vinden met leuke kroegjes en unieke restaurants, voor ieder wat wils dus! 

De Heerlijkheden bestaat uit 3 woningtypes. Deze woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst en van alle gemakken voorzien. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nieuwe woningen in aantocht!

Nieuwe woningen in aantocht!

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Klik hieronder om meer te lezen over de woningen en de verwachte planning.

Meer over De Jonkheren