bus auto fiets
Menu
Jonkheren Exterieur Cam 01---web.jpg
de vijf heeren leerdam - de jonkheren header.jpg

De Jonkheren

Prachtig wonen aan de rand van de wijk, met volop rust en natuur om je heen!

Eind zomer 2021 - naar verwachting september - in verkoop.

Ruim baan voor

De Jonkheren

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Wat kun je verwachten van De Jonkheren? Er komen 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen, met een mooie moderne uitstraling.

Er is gebleken dat er veel vraag is naar nieuwe woningen in een betaalbare prijsklasse. Met De Jonkheren realiseren wij dit: 16 van de 18 woningen hebben een maximale VON-prijs van € 255.000,-.

Bekijk hieronder de nieuwe kavelkaart!

Gunstige ligging

De Jonkheren komt gunstig te liggen aan de rand van de ruimtelijk opgezette wijk. Hierdoor geniet je extra van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op waterpartijen en groenstroken. Via een mooi bruggetje over het water loop je direct vanuit je woning nog meer fraaie natuur tegemoet.

De Jonkheren ligt ook gunstig ten opzichte van de fraaie en gezellige binnenstad van Leerdam. Zo geniet je naast de mooie natuur ook net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad Leerdam te bieden heeft!

Waarom De Jonkheren?

 • Gunstige ligging

  Gunstige ligging

 • Volop natuur in de buurt

  Volop natuur in de buurt

 • Weinig verkeer, veel rust

  Weinig verkeer, veel rust

Wat is de planning?

De komende periode zal de planning van De Jonkheren steeds duidelijker worden. Naar verwachting gaan de woningen in september in verkoop. Hoe dichterbij de start verkoop, hoe concreter de planning. 

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn bij updates over De Jonkheren? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en je ontvangt het nieuws direct in je inbox!

De planning

 • Juni/juli: actuele planning online

  Juni/juli: actuele planning online

 • Eind zomer (september): start verkoop

  Eind zomer (september): start verkoop

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!

De woningen van De Jonkheren

De 18 woningen hebben stuk voor stuk een hedendaagse uitstraling door de strakke witte gevels. Deze aansprekende uitstraling wordt verder versterkt door het dak dat net iets uitspringt en door de antraciete dakpannen. Bij de hoekwoningen zijn er 2 XL-exemplaren, die nóg meer woonruimte bieden. Ook beschikken deze 2 woningen over een parkeerplaats op eigen terrein, een garage en een Frans balkon op de verdieping. Overigens is parkeren nooit een probleem als je in De Jonkheren woont, want er is genoeg rekening gehouden met parkeerruimte. Bekijk hieronder de eerste woninginformatie!

Tussenwoningen

Er komen 12 mooie tussenwoningen, met allemaal een mooie look en diepe achtertuin.

Aantal 12

Hoekwoningen

Deze 4 hoekwoningen hebben een mooie uitstraling en een heerlijke tuin.

Aantal 4

Hoekwoningen XL

Zoek jij een hoekwoning met extra veel woonruimte én een parkeerplaats en garage op eigen terrein? Dan is dit woningtype perfect voor jou!

Aantal 2

Lees meer over

de locatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nieuwe woningen in aantocht!

Nieuwe woningen in aantocht!

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Bekijk het woningaanbod en geef je voorkeuren door!

Bekijk het woningaanbod!