bus auto fiets
Menu

De Jonkheren

Prachtig wonen aan de rand van de wijk, met volop rust en natuur om je heen!

Ruim baan voor

De Jonkheren

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Wat kun je verwachten van De Jonkheren? Er komen 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen, met stuk voor stuk een mooie moderne uitstraling.

Er is gebleken dat er veel vraag is naar nieuwe woningen in een betaalbare prijsklasse. Met De Jonkheren woningen realiseren wij dit: 16 van de 18 woningen hebben een verwachte maximumprijs van € 260.000,-. Alleen de 2 XL-hoekwoningen liggen hier boven. Zo willen we goed tegemoet komen aan de vraag uit de markt.

Gunstige ligging

De Jonkheren komt gunstig te liggen aan de rand van de ruimtelijk opgezette wijk. Hierdoor geniet je extra van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op waterpartijen en groenstroken. Via een mooi bruggetje over het water loop je direct vanuit je woning nog meer fraaie natuur tegemoet.

De Jonkheren ligt ook gunstig ten opzichte van de fraaie en gezellige binnenstad van Leerdam. Zo geniet je naast de mooie natuur ook net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad Leerdam te bieden heeft!

Waarom De Jonkheren?

 • Gunstige ligging

  Gunstige ligging

 • Volop natuur in de buurt

  Volop natuur in de buurt

 • Weinig verkeer, veel rust

  Weinig verkeer, veel rust

Hieronder zie je de ligging van De Jonkheren

Wat is de planning?

De komende periode zal de planning van De Jonkheren steeds duidelijker worden. De verwachting is dat de woningen in het begin van het eerste kwartaal van 2021 in verkoop gaan. In de tussentijd kunnen we op deze website steeds meer woninginformatie en -beelden met je delen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste woningschetsen, de prijsindicaties en impressies van het interieur en het exterieur.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn bij updates over De Jonkheren? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en je ontvangt het nieuws direct in je inbox!

Voorlopige planning

 • Derde/vierde kwartaal 2020: woningschetsen online

  Derde/vierde kwartaal 2020: woningschetsen online

 • Vierde kwartaal 2020: woninginformatie online

  Vierde kwartaal 2020: woninginformatie online

 • Eerste kwartaal 2021: start verkoop

  Eerste kwartaal 2021: start verkoop

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in!

De woningen van De Jonkheren

De 18 woningen hebben stuk voor stuk een hedendaagse uitstraling door de strakke witte gevels. Deze aansprekende uitstraling wordt verder versterkt door het dak dat net iets uitspringt en door de antraciete dakpannen. Bij de hoekwoningen zijn er 2 XL-exemplaren, die nóg meer woonruimte bieden. Ook beschikken deze 2 woningen over een parkeerplaats op eigen terrein, een garage en een Frans balkon op de verdieping. Overigens is parkeren nooit een probleem als je in De Jonkheren woont, want er is genoeg rekening gehouden met parkeerruimte. Bekijk hieronder de eerste woninginformatie!

Tussenwoningen

Er komen 12 mooie tussenwoningen, met allemaal een mooie look en diepe achtertuin.

Aantal 12

Hoekwoningen

Deze 4 hoekwoningen hebben een mooie uitstraling en een heerlijke tuin.

Aantal 4

Hoekwoningen XL

Zoek jij een hoekwoning met extra veel woonruimte én een parkeerplaats en garage op eigen terrein? Dan is dit woningtype perfect voor jou!

Aantal 2

Lees meer over

de locatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog maar een paar woningen beschikbaar!

Nog maar een paar woningen beschikbaar!

Wil jij ook wonen in deze prachtige twee-onder-een-kapwoningen? Er zijn er nog maar een paar beschikbaar!

Naar het woningaanbod!