bus auto fiets
Menu
Jonkheren Exterieur Cam 01---web.jpg
de vijf heeren leerdam - de jonkheren header.jpg

De Jonkheren

Prachtig wonen aan de rand van de wijk, met volop rust en natuur om je heen. Alle woningen van De Jonkheren zijn verkocht. 

De woningen van

De Jonkheren

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren heet De Jonkheren. Met deze fase worden 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen gerealiseerd, met een mooie moderne uitstraling.

Er is gebleken dat er veel vraag is naar nieuwe woningen in een betaalbare prijsklasse. Met De Jonkheren realiseren wij dit: 16 van de 18 woningen hebben een VON-prijs van € 255.000,-.

Bekijk de woninginformatie via

de situatiekaart

Bekijk het woningaanbod

Meer informatie

Gunstige ligging

De Jonkheren komt gunstig te liggen aan de rand van de ruimtelijk opgezette wijk. Hierdoor geniet je extra van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op waterpartijen en groenstroken. Via een mooi bruggetje over het water loop je direct vanuit je woning nog meer fraaie natuur tegemoet.

De Jonkheren ligt ook gunstig ten opzichte van de fraaie en gezellige binnenstad van Leerdam. Zo geniet je naast de mooie natuur ook net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad Leerdam te bieden heeft!

Waarom De Jonkheren?

  • Gunstige ligging

    Gunstige ligging

  • Volop natuur in de buurt

    Volop natuur in de buurt

  • Weinig verkeer, veel rust

    Weinig verkeer, veel rust

Lees meer over

de locatie