bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

Bovendien ben je verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van zowel het dorp als de groene omgeving.

Prettig wonen in een rustige buurt
De nieuwbouwwoningen in De Vijf Heeren zijn met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen.

Voldoende keuze!
Je kunt kiezen uit 3 woningentypes: A1, A2 en B. Wat zij allen gemeen hebben is een ruime woonkamer aan de achterzijde gesitueerd over de volledige breedte van de woning. Op de verdieping tref je standaard 3 slaapkamers aan. Meer kamers nodig? De 2e verdieping biedt een riante ruimte waar nog eens 2 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Een compleet afgewerkte badkamer en keuken horen er standaard bij.

Wil jij graag wonen in één van deze ruime woningen, met tuin op het zuiden, in een populaire wijk met veel groen en parkjes? Bekijk welk type woning past bij jouw wensen en welk bouwnummer jouw voorkeur heeft en schrijf je in!