bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd. Zo ook bij De Jonkheren. Alle woningen beschikken over zonnepanelen en hebben vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woningen worden verwarmd met een lucht/water warmtepomp. Dit is een duurzame vorm van verwarmen en zorgt voor een gelijkmatige en aangename binnentemperatuur.

badkamer.jpg (1)

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In Woonbelevingscentrum LIV kun je als koper alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is. Het sanitair in de tussen- en hoekwoningen (type B en C) heeft standaard een luxe afwerking, het sanitair in de hoekwoningen XL (type A) heeft een luxe afwerking. Dit betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte. Op de downloadpagina kun je de sanitairbrochure bekijken om te zien wat er in jouw badkamer standaard zit. 

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het best bij jou past.

Downloadpagina
keuken.jpg

De keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen.

De rij- en hoekwoningen (type B en C) zijn niet voorzien van een standaard keuken, maar ontvangen een Vaatwassercheque ter waarde van € 699,-  De hoekwoningen XL - type A zijn niet voorzien van een standaard keuken, maar ontvangen een Keukencheque ter waarde van € 1.500,-.  

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!